Toolbox

sfeerbeeld HP-M 25 i

Aanvraag webshop retouren

Voor een correcte en vlotte afhandeling van onderdelen of producten die u retour wilt sturen, hoeft u slechts één formulier volledig in te vullen en aan ons te versturen. U kunt dit formulier alleen gebruiken voor de retournering van de op de Itho Daalderop webshop aangeschafte producten.

Indien u meerdere producten aan ons wilt retourneren van verschillende facturen, dient u voor iedere factuur een formulier in te sturen. Door gebruik te maken van de button “nog een nummer aanvragen” verzendt u de ene aanvraag en kunt u de tweede aanvraag invullen, waarbij uw NAW-gegevens gewoon zijn blijven staan.  

Na het verzenden van uw aanvraag ontvangt u binnen een half uur van ons een zogenaamd ticketnummer dat behoort bij uw aanvraag. In dit bericht staat aangegeven, dat wij uw aanvraag zullen beoordelen, waarna u binnen 5 werkdagen bericht van ons ontvangt of de retouraanvraag akkoord is. U ontvangt dan tevens instructies aangaande de retourzending. Na retourontvangst van de producten volgt de definitieve beoordeling en afhandeling.

Dit is een getal tussen 0 en 99999. Dit nummer heeft u per e-mail ontvangen.