Novy

Afzuigkappen

Afzuigkappen Itho voortaan verkrijgbaar onder de merknaam Novy

Voortaan herkent u de bekende Itho-afzuigkappen onder een andere merknaam: Novy. Eén sterk Europees merk voor afzuigkappen die geurtjes, kookvocht en vet effectief en geruisloos afvoeren. De 'passie' voor stilte inspireerde Novy en Itho Keukenventilatie om de krachten in keukenventilatie te bundelen. Het resultaat is een kwalitatief sterk en stijlvol product.

Samenwerking
Twee sterke merken vormen hiervoor het fundament. Novy als marktleider, producent en toonaangevend merk in België en Itho Keukenventilatie als dé specialist in keukenventilatie en toonaangevend marktleider in Nederland. Samen willen we als specialist in keukenventilatie met onderscheidende oplossingen dé perfecte keukenbeleving creëren in de keuken van vandaag.

Compleet assortiment
Ons complete assortiment afzuigkappen biedt onverminderd de betrouwbare en kwalitatieve ventilatieoplossingen zoals u dat van ons gewend bent. Tegelijkertijd introduceren wij een nieuw gamma afzuigkappen, in combinatie met een collectie domino’s en inductiekookplaten, die in design en technologie perfect op elkaar aansluiten. Het actuele assortiment afzuigkappen en kookapparatuur vindt u op onze vernieuwde website: www.novynederland.nl.

Contact
Een compleet overzicht van de nieuwe collectie en de technische specificaties vindt u in de Novy-brochure en op www.novynederland.nl. Voor meer informatie of het aanvragen van de nieuwe brochure, kunt u contact opnemen met de binnendienst en klantenservice van Novy Nederland via telefoonnummer +31 (0)88 011 91 10. U kunt ook een e-mail sturen naar info@novynederland.nl.

button informatieaanvraag HP-M 25 i