Toolbox

Climate for life

Traditionele energiebronnen nemen af. We worden gestimuleerd zelf duurzame energie op te wekken en veranderen steeds meer in een all-electric society. Duurzaamheid, energiebesparing en gezondheid, maar ook comfort, gaan bij ons hand in hand. Wij ontwikkelen producten en systemen om bewust van het leven te genieten.  

Duurzaamheid en energiebesparing

Vandaag de dag is duurzaamheid een onvermijdelijk thema voor de consument en het bedrijfsleven. Denk maar eens aan de energielabels op producten en woningen, EPC-eisen voor nieuwbouwwoningen en aan subsidies op duurzame investeringen. Iedereen wordt gestimuleerd om onze energiebronnen anders, bewuster, langduriger én duurzamer te (her)gebruiken en vaker zelf op te wekken. Dat geldt voor de consument, maar ook voor installateurs, woningcorporaties, projectontwikkelaars en andere participanten in de woningbouw.

Gezondheid

Schone lucht is een must. Het belang van ventilatie wordt vaak onderschat. Een optimaal binnenklimaat is essentieel voor de gezondheid. Zeker in de moderne bouw waarbij er vaak té goed geïsoleerd wordt. Vervuilde binnenlucht moet vervangen worden door verse buitenlucht. Het probleem is dat deze lucht meestal ook vervuild is, bijvoorbeeld door fijnstof. Luchtzuivering is daarbij net zo belangrijk als ventilatie. Onze ventilatie- en luchtzuiveringsproducten zorgen op een duurzame en comfortabele manier voor een optimale luchtkwaliteit in woningen, scholen, kinderdagverblijven en andere gebouwen.

Comfort

Parallel groeit ook de vraag naar comfort. Dat wordt helaas vaak gecreëerd door middelen die energie kosten. De ogenschijnlijke tegenstrijdigheid tussen een comfortabel en gezond binnenklimaat én een lager - of zelfs geen – energieverbruik, fascineert ons. Comfort in de leefomgeving kan niet langer worden geleverd zonder dat er over duurzaamheid wordt nagedacht - én het moet betaalbaar zijn. De combinatie is onze uitdaging!

Dit komt samen in onze slogan: Climate for life.

button informatieaanvraag HP-M 25 i