Contact

Itho Daalderop hecht veel waarde aan een goede informatievoorziening en een goede service. Hieronder vindt u diverse informatie en contactmogelijkheden om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Vragen
Veel vragen worden beantwoord in 'Veelgestelde vragen'. Staat uw vraag er niet tussen? Maak dan gebruik van het contactformulier.

Documentatie
Onder 'Downloads' vindt u vrijwel alle beschikbare documenten, gerangschikt naar productcategorie. U kunt de documentatie ook per post aanvragen.

Defect of storing Itho Daalderop-product
Voor een storing of defect aan alle niet-kokendwaterproducten van Itho Daalderop kunt u contact opnemen met uw installateur, verkooppunt of service-organisatie. Zij zijn de eerst aangewezene voor het oplossen van storingen en het verhelpen van problemen aan uw toestel. Indien u op zoek bent naar een installateur, verkooppunt of serviceorganisatie, bevelen wij een ID-dealer aan. Deze kunt u vinden via deze link.

Wilt u toch in contact treden met Itho Daalderop? Maak dan gebruik van het contactformulier.

Kokendwatersystemen: defect of storing
Is uw Itho Daalderop-kokendwatersysteem kapot of zijn er storingen, dan kunt u contact opnemen met onze service via dit formulier. Zij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Bent u een zakelijke klant?
Bent u een installateur, groothandel-medewerker of andere zakelijke klant? Bekijk dan onze zakelijke contactpagina.

Veelgestelde vragen

button informatieaanvraag HP-M 25 i