Toolbox

Het dealernetwerk van Itho Daalderop

Itho Daalderop heeft een landelijk netwerk van Itho Daalderop-dealers, ook wel ID-dealers genoemd. Onze ID-dealers zijn specialist op het gebied van Itho Daalderop-producten. Zij hebben jarenlange ervaring met onze producten en diensten, kunnen u voorzien van goede adviezen bij uw wensen en woonsituatie en zijn uiteraard in staat de Itho Daalderop-producten voor u te installeren en te onderhouden.

Naast de kennis en jarenlange ervaring biedt iedere ID-dealer nog extra voordelen:

  • Standaard 5 jaar garantie op alle overige Itho Daalderop-producten
  • Uitgebreide garanties tot 10 jaar garantie op Itho Daalderop-cv-ketels
  • In samenwerking met Itho Daalderop heeft de ID-dealer regelmatig interessante acties
  • Eén aanspreekpunt voor alle oplossingen op het gebied van ventilatie, tapwater, verwarming en regeltechniek voor uw woning


Defect of storing Itho Daalderop-product

Voor een storing of defect aan alle niet-kokendwaterproducten van Itho Daalderop kunt u contact opnemen met uw installateur, verkooppunt of serviceorganisatie. Zij zijn de eerst aangewezene voor het oplossen van storingen en het verhelpen van problemen aan uw toestel. Indien u op zoek bent naar een installateur, verkooppunt of serviceorganisatie is, bevelen wij een ID-dealer aan. Deze kunt u vinden via deze link.

Kokendwatersystemen: defect of storing

Is uw Itho Daalderop-kokendwatersysteem kapot of zijn er storingen, dan kunt u contact opnemen via 010 - 427 85 94. Dit geldt alleen voor kokendwatersystemen. Wij zijn bereikbaar van 8.30 - 17.00 uur. Storingen buiten kantooruren kunt u melden via dit formulier.

Verkooppunten

Dealerlocator Itho Daalderop

button informatieaanvraag HP-M 25 i