Uniek experiment bij OHVH...

De Nul op de Meter-trailer rijdt dit keer richting Venlo, op weg naar het huis van Robert. Hij heeft een ambitieus doel: zijn woning zo verduurzamen dat de gaskraan dichtkan. Itho Daalderop komt met een uniek experiment dat nog nooit is uitgeprobeerd….

 • Uniek experiment bij OHVH...

  De Nul op de Meter-trailer rijdt dit keer richting Venlo, op weg naar het huis van Robert. Hij heeft een ambitieus doel: zijn woning zo verduurzamen dat de gaskraan dichtkan. Itho Daalderop komt met een uniek experiment dat nog nooit is uitgeprobeerd….

 • Twee 'Spidermannen' testten ons systeem

  spIDer is onze nieuwste innovatie: een geavanceerd binnenklimaatsysteem waarmee je eenvoudig de verwarming, ventilatie én elektrische apparaten aanstuurt. Het ideale binnenklimaat is daarmee zó geregeld. Altijd en overal, dus ook buiten de deur. Twee 'spIDer

 • CO2-sensor voor optimale ventilatie

  Een raam openzetten is niet genoeg om goed te ventileren. Mechanische ventilatie is allang geen luxe meer. Maar wil je écht optimaal ventileren, zonder er veel omkijken naar te hebben? Dan is een CO2-sensor voor je ventilatiesysteem een optie.

 • Jaren '70 woning naar Nul-op-de-Meter

  In aflevering 6 gaan installateur Geert en bewoners Ad en Nicole verder met het energieneutraal maken van een jaren '70-woning in Den Bosch. Ze nemen een belangrijk en slim besluit… die gunstig uitpakt voor de maandelijkse energielasten.

 • 3600 liter vocht per jaar in uw huis!

  Wist je dat we jaarlijks 3600 liter vocht produceren in huis? Dat levert niet alleen een vervuild binnenklimaat op, maar ook hoge stookkosten om die vochtige lucht op te warmen. Ronald Jense van Itho Daalderop legt het belang van goede ventilatie uit.

 • Jaren '70 woning naar Nul-op-de-Meter

  Installateur Geert van den Biggelaar van Voermans Installatietechniek Boxtel gaat met de Nul-op-de-meter-trailer naar Den Bosch. Daar gaat hij op bezoek bij Ad en Nicole om te kijken of hun jaren '70-woning energieneutraal gemaakt kan worden.

 • Prijsvraag ventilatiebox

  Ook kans maken op een Itho Daalderop CVE ECO RFT ventilatiebox? Doe dan snel mee aan de prijsvraag op de website www.onshuisverdienthet.nl!

 • Ieder huis kan energie opleveren - Deel 2

  Installateur Leo Kalisvaart gaat verder met het dijkwoning van Rob en Esther in Pernis, waar de energierekening de spuigaten uitloopt. Zal het hem lukken om de kosten drastisch omlaag te krijgen en de woning een stukje energieneutraler te maken? De oplossing

 • Ieder huis kan energie opleveren

  Ieder huis kan energie opleveren – en zelfs energieneutraal worden. Bekijk het nu via RTL XL

 • Besparen met onze nul-op-de-meter-trailer

  Energie besparen met onze nul-op-de-meter-trailer "De realisatie"

 • Besparen op warm water

  Een keukenboiler scheelt tijd, water én energie. Sluit hem aan op je zonneboiler en je bent helemaal klimaatneutraal!

 • Besparen met onze nul-op-de-meter-trailer

  Energie besparen met onze nul-op-de-meter-trailer "Het advies"

 • Bekijk hier aflevering 1 van Ons Huis Verdient Het

  Nieuwsgierig geworden naar de hele aflevering? Bekijk hem hier!

 • Ons Huis Verdient Het met nieuwe serie op RTL4

  Wie wil dat nou niet: wonen zonder energiekosten. Het televisieprogramma Ons Huis Verdient Het laat opnieuw zien dat het kàn: je huis renoveren naar (bijna) ‘energie nul’. En wonen zonder energierekening is ook beter wonen.

 • Bent ú al klaar voor De Stroomversnelling?

  De vorige serie van Ons Huis Verdient Het werd bijna 2 miljoen keer bekeken. Door consumenten die steeds beter doorkrijgen dat investeren in energiebesparing meer dan lonend is. Wij dragen dit al jaren uit en maken het ook in de praktijk waar.

 • Wonen zonder energierekening! Laat je horen!

  Wonen zonder energierekening...het kan! Laten we met z'n allen laten horen dat we dat willen, zodat er echt iets verandert. Doe mee met de actie, schrijf je in op www.onshuisverdienthet.nl en win een weekend proefwonen in een energieneutraal huis!

 • Eye openers: tel uit je winst...

  In het programma laat Buurkracht zien hoe mensen samen energie besparen, gaan er weer mensen ‘proefwonen’, is er aandacht voor pilots uit serie 1 die inmiddels uitgerold worden in hele wijken en is er een wekelijkse bespaartip.