Toolbox

Pakketlabel

Is er sprake van een systeem of combinatie van producten, in plaats van één product? Dan wordt er - met uitzondering van ventilatie - gebruikt gemaakt van zogenoemde pakketlabels.

Denk hierbij aan een HR-ketel in combinatie met bijvoorbeeld een zonlichtsysteem, het spIDer klimaatsysteem of een warmtepomp. Itho Daalderop is specialist in het samenstellen van dergelijke totaalsystemen die een maximale energiebesparing opleveren. Samen realiseren we een energie-efficiëntie die in dat geval zelfs kan oplopen tot klasse A+++.

Webtool
Om het u gemakkelijk te maken hebben we een web tool ontwikkeld waarmee u online het pakketlabel kunt bepalen en uitprinten. U kunt hiermee niet alleen de producten voor het pakket selecteren en het pakketlabel samenstellen maar ook het complete dossier voor dit pakketlabel wordt voor u aangemaakt. In dit dossier staat het pakketlabel en de pakketkaart maar ook de productlabels en de productkaarten van de betreffende producten in het pakket. Op deze manier hoeft u zelf geen dossier meer aan te leggen.

Pakketlabel toolkit

button informatieaanvraag HP-M 25 i